Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Saturday, July 23, 2011

Cake topper

Cake topper dah nak siappp!!!! Jap lg nk sambung buat gueatbook plakkk. Hampehhh

Dulu boleh laaa nak rajin2. Skang ni hai...konon jelaaa buat2 busy.

Bile nal kawin ni mule laaa nak itu nak ini...haiii. Nak buat tu nak buat ni. Tapi disebabkan aku terlalu cerdil dan kesuntulan masa mungkin aku terpakse buat bende lain and bulan quilling. Even quilling is the best thing that ever happened to me tapi sebab aku terlalu malas maka terpakse buat menda lain....

Aku pending kasut kawin je skang ni. Not good. NOT GOOD.

posted from Bloggeroid