Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, November 10, 2013

759

Ini tak tau weekly report yang bertimbun-timbun sejak minggu bile tahh.

First time buat kari. Nasib baik jadi. Tapi entahlah. Memang masak sendiri ni macam tak berapa selera nak makan. Yang berselera laki aku. Hmmmphhh.

Aku beli delima murah tiga bijik lima hengget jewwwww.

Ada kari lebih buat roti jala tapi tak ada acuan dia main belasah je lah asalkan ada rupa roti jala hahaahah

Aku suka dogtag nihh tapi tengah carik idea nak letak mana.

Bila tak boleh tidur, aku pun mulalah macam-macam tu yang buat surah Al-Fatihah boleh letak dalam bilik. Niat dihati nak buat ayat kursi tapi macam tak fikir lagi nak buat macam mana.

Ni abiang Brown. Makin gebusss bila mama jaga pasal terus jadi kucen orang kaya makan makanan orang, makanan tin bagi hari-hari. Fuhh.

Baru pasang tag beli dekat Melbourne hari tuh.

Encik Suami yang amik gambo nih. Lawa pulakk. Hehehe

Kite main-main tape pulak sebab abg bulu pergi marathon. Bila orang malas tak ada kerja macam nilah. Bos suro baca nota besok dia nak ajar. Aku baru tengok halfway. Penat. Malas.

Tadi main tape. Ni pergi kutip balik shot glass Korea yang berabuk duduk dalam kotak tu nak letak dekat display rack nihh. Lupa ada Korea punyaa. Keh keh keh. Semalam abiang bulu lah tanya mana Korea punya aku pun baru teringat. Bekas bawah dia tu aku lekat dengan washi tape jugakk keh keh keh

Sekarang aku dalam proses menguruskan badan yang makin lama makin menyampah ni. Doktor suro. Overweight katanya. Opsss. Tak kisahlah. Bila dah exercise bagai mestilah dah penat. Semalam je dah joging setengah jam *kecohhhh*, hari ni aku aerobic jelah dekat rumah. Malas nak siap.

Pastu penat. Pastu malas nak masak. Makan luar jelah!

Okeh, tata.

747

He never fail to surprise me.


Our journey is just in the beginning of a storybook. Yes, the few first pages that catch your eyes that just ensure you to finish that book.

It was 15 days late and our anniversary fall a day before Eid Al Adha. Which is why we had postponing all the dinner and presents and cards. Yes our second anniversary is indeed special but I dont want to make it like I dont care or we dont care. But as long as we are together, I could've never been happier.

He is the only person who can stand me. Yup, ME. Look nice and sweet on the outside but who knows there is something inside me that my husband can only understand. Which I dont think he understand either. Haha.

He is my significant other.
My better half.
My happiness.
My joy.
My pride.
My love.
My life.

I cant imagine my life without him. Nobody is perfect but he is just as perfect. 



Perfect for me :D