Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, December 27, 2012

440

Tak sabar nihhhhh :P

Saturday, December 8, 2012

421

Ambil kunci rumah baru hari ni.

Bestnya dapat rumah baru. Kan aku dok menghadap Pinterest tu everytime aku main internet. So memang suka lah tengok home deco. Wahhhhh tak sabar nak ada rumah besar sikit. Boleh buat macam-macam.


View from the balcony.

Memang cantik view dia from the balcony. Duduk living room pun boleh nampak. Teringat duduk hotel dekat Seorak-san dulu. Same je. Cuma dekat Seorak-san tu masa tu baru nak abis winter so putih je salji. Huhu

Tapi sayang tak dapat duduk. Nak jual. Sebab nak beli rumah baru yang boleh nak duduk. Heh.

Agak-agak ada tak yang nak beli?

Kalau nak beli bolehlah email aku. Nanti aku bagi contact number agent aku :)

Semarak Konduminium.
Taman Raintree.
Batu Caves, Selangor.

posted from Bloggeroid

Thursday, December 6, 2012

418

Aku beli handbag lagi.



Nama dia Willis.

Kena marah lagi. Sebab beli handbag lagi. Sekarang ada 4 handbag in possession. Agak-agak ada tak nak beli second hand?

Tapi aku sayang semua. Semua ade sentimental value.

Adding Willis into collection sebab dia remake from diorang punya classic design tapi with modern touch lah.

Furla Candy is still in mind. Tapi a bit tak practical. Thats why sabar kan jiwa raga dulu. Heh.

At least this baby boleh pergi bawa travel sebab dia sling bag. So yeahhh. Macam itulah.

Aku nak leather kaler navy tapi agaknya tak ada jodoh. Masih belum berkemampuan so signature pun boleh lah asalkan Willis.

What about Willis?

I dont know but it screams CLASSIC.

So why not join the wagon?

I got to own one of the fav collections in 70 years of being a designer handbag company. Yeah.

posted from Bloggeroid

Sunday, December 2, 2012

415

Kenanga Family Day @ Sunway Lagoon :)






posted from Bloggeroid

414


Ni Jumaat punya gambar. Heh



Us on candid.



Cutest cartoon ever after Up and Despicable Me. Huha.

posted from Bloggeroid