Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, November 30, 2012

413



Thank God its Friday :)

posted from Bloggeroid

Wednesday, November 28, 2012

410







Hari ni ambil cuti sebab semalam tidur lambat nak amik orang balik haji. Hoho.

So took the opportunity, pergi opis developer amik form nak isi untuk amik kunci. Yeay. Rumah dah siap.

Tapi tak nak duduk. Always wanted a condo but its hard to say that I never dreamt of a bigger house with some grass and stairs. Stairs in the house, I mean.

Been growing up in a big house does something to your brain. Either nak rumah terkecil sebab tak larat nak maintain rumah or you just cant stand smaller rooms. Ehh?

Fikir pasal rumah sampai lapar pergi dinner dekat McD. Ok. Fine. I just couldnt do it. The boicot thingy? Stuff is all around us. And I dont want to comment anything. Period.

Life is good.

Have faith :)

posted from Bloggeroid

Tuesday, November 27, 2012

409







Alhamdulillah. Semua selamat sampai dan sihat walafiat.

Mama beli shawl serupa nak bisnes dahh. Hahaha.

Happy they are back :')

posted from Bloggeroid

Friday, November 23, 2012

406



Yep, he's back with bag full of chocolates.

Yummssssss.

posted from Bloggeroid

405

Sebab laki aku tak de so aku pon tanpa berfikir panjang join karok after kerja dekat Sunway Giza to celeburet the bride to be Azie.







Esok ni kalau tak boleh bangun ni tak tau lah. Urghhhhh

posted from Bloggeroid

Wednesday, November 21, 2012

404



Memang senang pakai. Gambar aku pakai tak payahhh lahh. Hahaa

Ohhhhhh

posted from Bloggeroid

Tuesday, November 20, 2012

402



Long distance relationship.
posted from Bloggeroid

Sunday, November 11, 2012

394



Uuuuuuhhhhhhh.

posted from Bloggeroid

Saturday, November 10, 2012

393



Officially guna coaster yang aku buat entah berapa minggu yang lalu.

Aku buat from the scrabble leftover letters yang dihadiahkan oleh bf adik aku yang dibeli dari Australia. Cheh. Gilaaa aku carik kat sini takdok yang kayu kayan cenggini. Lame Malaysia yang kurang barang macam ni. Kalau ado pun mahal. Lame. Lame. Lame.

Aku assembled the wooden letters guna super glue. Lapikkan dengan hard plastic bawah dia untuk lagi stable. Lepas tu clear spray untuk waterproof and lebih sturdy.

Hoh. Aku dapat buat 2 bijik je. Sebab dah tak cukup wooden letters tu. Huhu. Buat perkataan pun aku hentam je sebab tinggal apa yang ada.

posted from Bloggeroid

Friday, November 9, 2012

390

Okay. I made my very own blueberry jam/sauce sebab tak macam jam sangat. Huhu

Beli blueberry ikut hawa nafsu tapi sebab dasar kerajinan masak macam agak tak berapa nak timbul takut pulak blueberry tu busuk. So dengan berfikiran secara waras aku cuba nak buat blueberry jam ikut resepi strawberry jam yang aku jumpa kat internet serta kerajinan aku meng-google easy recipe blueberry jam.

Yang paling penting kesalahan obvious aku adalah memerah sebijik lemon tanpa rasa bersalah ke atas blueberries yang tak cukup segenggam pun. Ada pahit sikit. Huh.

Recipe blueberry jam ni aku tak kire berapa pun measure dia. Aku main sebat ikut naluri keibuan aku. Haha. Ingat dah tak jadi nampak cair pasal jus sebijik lemon. Tapi once dh masuk fridge dah ok dah :)


Hari ni baru dpt rasmikan. Makan dengan eskrem vanila. Sedappppp. Kira blueberry jam aku tu menjadi lah!!!! Ahohohohihihihi.





Hebat.

posted from Bloggeroid

Monday, November 5, 2012

388

Scored another flight for 2013.

How lucky.

posted from Bloggeroid

Thursday, November 1, 2012

383 & 384


Payback time.

Beli jam baru setelah sekian lama pakai jam beday sweet 23.


Miaw kite mate biru. So nak tunjuk jugakkk dia ada mata biru ala ala mat saleh gitewwww. 
Auww. Hensem boy.


Nak siapkan signage poonnnn malas. Sebab demotivated walaupon ada jam baru. Ahaks.


Dapat pulak airmail diterbangkan khas dari London. Tierack aku order dari kak Nad. Yummmm. 
Dah lame aku tak buang duit beli tudung mahal.


Tah ape kejadah aku nak balas dendam kesumat terpendam nih. Huh.