Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, September 28, 2012

350



Got an interview today.

Bought the pumps at 10am this morning coz shoes are never in the list. Haha

And thanks hubby to accompany me the whole day :)

ILOVEYOU.

posted from Bloggeroid

Sunday, September 23, 2012

344 & 345


On the way to Melakaaaa.. Yeehawww!


Makan besar at Parameswara Umbai sponsored by Bangah and Kak Lyeen :D


Jonker Walk lagi. What's new? Hmmmm....


Passport holders for ourselves. Loonnndon, I'm super sure I'll be seeing you soon. SOON.


Honey, I feel you, you feel me.... T____________________T




Tempat wajib makan bila datang Melaka. Weeeee. Coolblog pon aku dah tak heran. Huh.



posted from Bloggeroid

Monday, September 17, 2012

339



Tea break with hubby.

Chicken porridge.

Nasi ayam lemon.

Eggs on toast.

Roti bakar with kaya and butter.

Ipoh iced coffee.

Honey lemon tea.

@ Pak Li Kopitiam Bukit Tinggi.

Yummmmmm.

posted from Bloggeroid

Sunday, September 16, 2012

337



Mak aku buat kenduri nak pergi haji cum raya sekali. Hehehe

Baju baru 1st time pakai. Akak ipar aku bagi dia beli time dia pergi umrah hari tu. Tudung aku pinjam adik aku je. Hehe.



Gambar pertandingan siapa paling comel. Cuba teka siapa yang menang. Hohohoho.
posted from Bloggeroid

Sunday, September 9, 2012

331





Hutang birthday dinner bawak sampai sekarang baru terbayar. Sebab konon nak jaga body tak boleh makan dinner banyak. Haha.

Weekend selalu full dengan kenduri kendara and makan rumah parents. Keh keh keh.

Kalau masak sendiri boleh sampai malam. Jadinya memang tak ada masa dan tak mencari masa nak makan date dengan hubby. Huuu~~

Makan chicken chop aje. Hubby makan pasta. Aku order creme brulee. SEDAP OKAYY.

Terus google recipe creme brulee. Haahaahaahaaaaaaaa

Bila nak buat ekk?

posted from Bloggeroid

Saturday, September 8, 2012

330



Sisters. Raya.

posted from Bloggeroid