Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, July 30, 2012

289



Homemade salted egg.

Telur itik pemberian mak mertua.
Garam sekampit.
Air secukup rasa. Haha.

Kena tunggu lagi 15 hari baru boleh merasa.

posted from Bloggeroid

Sunday, July 29, 2012

Photo album design

Sesiapa yang teringin benar nak suro aku tolong design kan photo album yang sticky tu utk wedding ke, engagement ke, baby ke, birthday ke... Suke hati lah album tu untuk apa boleh laaa email aku ismahs@yahoo.com

Contoh photo album yang telah di-design-kan :


Kalau nak tengok banyak lagi gambar, pegi blog aku satu lagi...

theartsinme-zfi.blogspot.com

Photo album pun available depend on stock laa ekk, klo tak ada tuu sori laa ekkk....

posted from Bloggeroid

Saturday, July 28, 2012

288



Buat ini dekat rumah MIL.

Penat.

Orang belakang tido.

posted from Bloggeroid

Tuesday, July 24, 2012

283


Murtabak maggi prepared by beloved husband specially made foe his beloved wife. Hehe

I like it.

Thanks hubby!

posted from Bloggeroid

Sunday, July 22, 2012

282



Orang berbulu tengah tunggu time bukak pose.

This weekend balik umah parents aku. Syoknya tak payah susah payah siap buat masak utk berbuka. Hehe. Tolong mak aku je.

Dok umah pon ado econ. Keh keh keh. Umah sondiri tak ado.

Oklah...Salam Ramadhan dan selamat berbuka.

posted from Bloggeroid

Tuesday, July 17, 2012

277

Happy birthday sweetheart!

You're one year older.



Cake : Bisou KLCC

Cake topper : I made it myself! :D

posted from Bloggeroid

Saturday, July 14, 2012

274



My first coolblog.

Peach and red tea. With pearl.

Yumms. And so refreshing. And super cheap!! Like cheap CHEAP?!

For the price like that, what more can you ask????

Anyway, the first try is awesome. Totally coming back for more :)

Cool, cool, cool.

Thanks Sayang for stopping by. Hehe

posted from Bloggeroid

Sunday, July 8, 2012

268









Oh no Monday's coming!

posted from Bloggeroid

Saturday, July 7, 2012

267







How I have wasted my Saturday.

posted from Bloggeroid

Sunday, July 1, 2012

260



USs :D

Thanks hubs for making this happened. Again.

Last time tak masuk since datang time cuti sekolah dengan Christmas eve siap.

Taklah besar sangat. Tawaf abis adalah 2,3 kali. Hahaha.

Ride paling best, Transformer the Ride and Battlestar Galactica Cylon. Thrill habissssss!!

Hahaha

Time to go home.

Hello Kuala Lumpur!

posted from Bloggeroid