Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, May 23, 2012

222

Hari ni bukan makan dengan hubby tapi my colleague nak belanja. Woohoo. Syoknyaaaa.

So sebab ofis dekat dengan Pavillion, pegilah makan dekat Market Hall.
















Set lunch dia price starts from RM24.90. Aku amik Aussie Burger dengan dessert blackberry cheesecake. Yumm.

Kalau nak try boleh lah jenguk-jenguk. Aku suka interior setting dia. Kayu-kayu. Dimmed light. Makan pun atas cutting board yg wood tu. Haha.

Lunch set dia ada pasta, pizza, fish n chip, roasted chicken, lamb baile and aussie beef burger.

Oklah. Nak tido dahh.

posted from Bloggeroid

Sunday, May 20, 2012

The weekend


Mother's day cuppies for MIL.



Coconut shake sumewhere in Gemas with hubby.



New red-grey-black shaggy carpet for the living room.

What a tired weekend. Arghhhhh.

posted from Bloggeroid

Friday, May 11, 2012

Jadi editor. Urghh

I'm occupied with big things right now.

Haha. Due date is on 7 June which I thought already expired and I didnt do anything. Sampailah 2 days ago, I feel like checking my expired coupons and accepting the loss with an open heart. Huhahuha.

Rezeki saya. So manage to install whatever necessary. Fuhh. Tough job I say. Tough one. Arghhh. Panas buntot. After got extra excited nak edit gambar guna pixlr. Which tak expect pun boleh install kat computer. Huhahuha. Dan effect memang vintage and cool.

Sebabkan gambar percutian yang lalu bukan pro yang ambik dan jugak tidak diambil menggunakan pro camera, terimalah hakikat yang photobook anda takkan seindah photobook wedding anda. Huhahuha.

Whatever.

Dan aku pun memilih theme Instagram. Which I think reaallly cool. Super cool I must say. Kan Instagram tengah hot sekarang. Hehehehe. Suka takk??

Aku tak tauu lahh macam mana outcome dia. Tapi yang aku tau aku dapat buat photobook tu dengan vintage edited photos. Huhahuha. Cool. Cool cool cool.





Nite guys. Dah penat.

--~zzzzzzz

posted from Bloggeroid

Sunday, May 6, 2012

205



















Saje jalan-jalan. Dapat hotel promo murah. Tido dekat Gold Coast Morib. Bilik besar gila. Ada jacuzzi siap. Haha. Bolehlah nak berendam macam badak sumbu.

Ada theme park complimentary. Tapi tak pegi tengok lagi.

Malam jalan kat Bagan Lalang. Makan seafood. Hehehehe.

posted from Bloggeroid

Tuesday, May 1, 2012

200

Wahhh dah 200 hari lah being a wife to the hubby.

Ohhhh and today is Labour Day. Nak celebrate ape hek?

Herherherher

Check out photos from last weekend kitotang pergi JB attend wedding hehehehe





















Hehe pergi singgah JPO pun tak tau nal beli apa. Last-last pergi beli perfume DKNY untuk mothers day. Sendiri punya tak beli sebab dah banyak sangat tak abis-abis.

Oklah.bye.nak tido.

posted from Bloggeroid