Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, April 28, 2013

563

Blessed.









Thursday, April 25, 2013

560

Seboknya nak pindah rumah.

Which at first takde intention pun nak pindah. Last-last baru terfikir, nak sewakan pun kena letak barang, baik duduk sendiri je!

Best betul planning buat rumah. Siang malam laki bini sembang pasal lampu. Aku memang dah bising ngan hubby pasal lampu ikea cantik dan murah. I mean MURAH MURAH MURAH.

Kalau kat luar kedai lampu tu macam merepek je harga. Lagi ikea tu designer punya barang. Paeng dulu memang asik bising dengan aku sebab asik gile ikea. Ehh boleh?

Memang gile pun. Every time pergi mesti macam tak tentu hala sebab nak semua. Tapi yelahh ada barang dia yang tak merepek. Yang merepek lagi banyak. Hahaha. Ended up most of our lampu beli dekat ikea. Pendant punya lampu dia op kos cun punyaaa dekat luar tiga pat ratui gak. Kat sana yang lima ratui memang ada tapi yang less than hundred memang banyak dan cantikkkk.

Haaa tu baru lampu punya cerita.

Yang paling best aku sebok carik kipas design old skool yang besi tu. Aku jumpa brand Khind tapi yang ada floor punya. So search kat tenet pun fail. Ada satu hari saje lah jalan gi kedai lampu dekat Wangsa Maju nih, memang cantik-cantik lampu dia, kipas dia. Rupanya dia ada kipas yang dicari. Tak mahal pun RM180 kot.

Sekarang yang tinggal kitchen kabinet, wardrobe dan kerusi makan. Hahahaah meja makan dah sebat masa ikea sale hari tuhhhh.

Kesimpulannya disini, barangan ikea sangat worth dan practical dan cantik. Iye. Saya sangat pasti itu.

466



























Saturday, April 6, 2013

541

Birthday treat from hubby :)









465