Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, October 13, 2014

1095













Dah lama tak update. And currently with 23weeks pregnancy. Nothing much happenned during the last couple of months.

Still macam tak percaya boleh pregnant during my early days. Sebab sangat tak mak mak kann. Bila dah 5months++ ni baru nak percaya. Ehh. Hahaha. Baru nak percaya ada makhluk hidup dalam perut ni. Haha. 

Tapi syukur Alhamdulillah for the miracle. Bila test tu macam ehhh boleh dua line pulak sebab banyak kali test tak pernah dua line. Hohoho.

Syukur jugak sebab morning sickness tak terukk. Kelaparan yang teruk. Tapi during ramadhan I lost 4kgs, man! Maybe sebab tak lalu nak makan lepas tu Paeng kena buat nasi goreng untuk sahur kalau tak tak lalu nak makan. Hehehe. 

Aku yang dah memang sedia malas ni lepas peknen jadi lebih pemalas. Tapi mestilah kena rajin jugakk siapa nak buat kerja rumah takkan nak harap laki aku sorang yang buat kannn hahahaha

Tapi tengah peknen aku asyik nak makan eskremm jee hahaha.

InsyaAllah due end of January. Doakan aku smooth delivery. Amin.