Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, February 27, 2011

berita baik kepada bakal pengantin

ohhh yeahhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Kepada bakal pengantin yang cheapskate seperti akak nihh.... jangan segan dan malu-malu....

NAK BELI COUPON FROM milkadeal.com & mydeal.com.my

Sebab mestilahh korang nak cantik-cantik kan berseri-seri on your wedding day nanti kann????

Ni some of the deals yang currently on. Grab them before its too late!!!!

Click on the picture for more info

52% OFF Classic Manicure + Classic Pedicure @ Diva Nails Spa (at Dataran Sunway, K.Damansara) for RM33 instead of RM70!

80% off Haircut + Wash + Blow + Hair Treatment @ Pepito Hair Studio for RM28 instead of RM138!

49% OFF Soothing Poise In-house Full Body Massage (60 minutes) @ Poise Organic Wellness Studio for RM39.90 instead of RM79!

So what are you waiting for??? Cepatlahh beli before the deal closed!

Milkadeal pun ada jugak hari tu, manicure pedicure treatment for RM35 aje :D

Aku dah siap beli pun. Aku kan kedekut sikit *sikit kee???* Hahahhaha

Ahkak pun taknak lahh cantik sorang-sorang sebab tu ahkak spread the words. Ehhhhhh nanti jangan lupe bagi thank you note dekat ahkak ehh??

Hahahahhahaha

Jom kite pegi together-gether heheheh :P


Sunday, February 20, 2011

wedding guestbook?

Nak cari wedding guestbook handmade???

Wahhhh yang aku promote semua yang jorjesss tahap air liur meleleh boleh takung dapat sebaldi!! Hahahaha






Haaaa lawaw takkk??? Akuu memang suka handmade2 nihhh...

Pegi je kat SINI korang contact As Ahmad, the designer and owner for orders :)

Aku pun nak order satu ah!!!!


Tuesday, February 8, 2011

honey, we rock!

Sesiapa yang dah menggatal, tak pun ade sikit 30% gatal nak kahwin macam ahkak nihh... pun belum nikah dah sebok carik tempat nak ber-hornymoon. Wahhhh tak nak kalah! Haha

Aku setakat nihh ade plan gak nak pegi honeymoon tapi pre-honeymoon dulu... honeymoon betul, aku plan nak pegi next year, insya-Allah. Kau belum kawin dah berie. Ehhh plan tu biar advance lebih sikit takpe, boleh nak adjust lagi kalau nak cancel ke tukar ke ape kann. Heh.

Macam biaselahh, ahkak pun teringin jugak nak merase kan hotel paling rock kat Mesia nihh kalau tak lain tak bukan Hard Rock Hotel.

Ehhhhhhhhhhh macam tak seswai pulak yee nak ber-hornymoon rock2 bagai kann?? Orang pegi honeymoon tempat romantic, sweet, tengok sunset lahh, berspa lahhh, ape lahh.. kau nak pegi ber-rocking bagai??

Ehhhh ingat diorang tak de package honeymoon ka?

Mehh sini dekat...SINI CLICK.

Setakat nihh aku check website ade 2 package, rege tak lain dan tak bukan rege panas serupa aku beli blackberry sebijik tambah sikit topping chocolate rice dengan kacang ekk?? Tapi untuk yang rase rege panas tu ala2 macam beli kasut Vincci *no offense yee* aje, silakan...jemput masukk. Jangan malu2 book aje! Credit card kan ade. Hehehe

Jomlahh tengok gambar pulakk pak cik google tolong carik kan, i tolong pick aje.... :D Pak cik google memang baik hahaha









Nak tengok lagi banyak gambar, pegi sendiri tengok. Tak pun google aje, biar pak cik gooogle tolong carik. Heh. Tapi, memang syok lahhhh kalau kau banyak duit. Sekian, terima kasih.

Ade tak tempat menarik lagi untuk pre-honeymoon??

p/s : Ehhhhh ingat ahkak tak teringin ke nak bergambar dekat guitar entrance tu ha? Ha? Haaa???