Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, July 29, 2012

Photo album design

Sesiapa yang teringin benar nak suro aku tolong design kan photo album yang sticky tu utk wedding ke, engagement ke, baby ke, birthday ke... Suke hati lah album tu untuk apa boleh laaa email aku ismahs@yahoo.com

Contoh photo album yang telah di-design-kan :


Kalau nak tengok banyak lagi gambar, pegi blog aku satu lagi...

theartsinme-zfi.blogspot.com

Photo album pun available depend on stock laa ekk, klo tak ada tuu sori laa ekkk....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment