Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, December 15, 2010

pelamin jugak

Ok, first time aku dengar pasal orang nih, I read a bad review about him blablabla.

Jangan amik die lah.

Die pilih customer lah.

Die charge ntah pape lah.

Of cos I remember sebab aku tak nak encounter masalah tu bila deal dengan vendor nanti.

Anyway, entah macam mane, tibe2 aku terjumpa pulak blog mamat tu.

Tengok sini : http://ariweddingcouture.blogspot.com/

Tapi bila aku tengok blog die, entah kenape aku rase macam kagum giler. Memang lah aku tak mampu nak hire die kan nak buat pelamin aku ke hantaran aku ke, kecuali aku dapat laki macam husband si Elyana, hantaran pun aku boleh mintak sampai 20k. Tak gitu? Haha

Memang aku terpegun melihat kecantikan pelamin nikah yang die buat untuk Elyana. Serius cantik.

SERIUS. SERIUS. SERIUS.

Nak eja omputih pulak. SERIOUS. SERIOUS. SERIOUS.

Ade lah gak boleh setaraf dengan Arma Wedding Couture. Hehe

Apape pun, jom tengok beberape pelamin favorite aku keh keh keh









Cantik kan??

Lain2 pegi lah tengok sendiri. Aku malas nak haplod foto. Haha

1 comment:

  1. Looking for Al-Quran

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=129731357099920&set=a.129731133766609.26152.100001891685182

    ReplyDelete