Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, December 15, 2010

settled.

Haha belum lah settle 100%.

For the last couple of months, aku memang penat mencari tercari2 jalan yang benar... ehh, aku carik catering lah!!! Untuk wedding aku. Yelah, cerite pasal catering nihh memang lah hal yang paling besar dalam satu2 majlis perkahwinan tak gitu?

Lagi2 bapak aku penah menghadapi situasi yang agak kurang memuaskan dengan catering mase time kenduri kawin bukan anak2nya tetapi anak kawannya. Haha. So, bapak aku tak nak lah benda macam tu jadi dekat kenduri kawin aku. Hopefully.

So, aku ade tengok satu catering nih, macam ok, tapi aku macam ade bace bad review pasal catering tu, so aku tak maulah. Yang aku amik sekarang nih, mak aku macam ok, bapak aku pun suka. Aku pun suka sebab harge pelamin termasuk sekali. Hehehe so wedding aku nanti ade pelamin. Mula2 aku tak nak, macam membazir je kan yelahh bayar ribu2 tapi letak kat dewan tu berape jam je kot. Kan?? Tapi dah tu, package ni include semua, mak aku suke lah. Sebab mak aku cakap hari tu, yang wedding aku nanti biarlah buat betul2 bukan macam orang tak cukup duit je *aku le tu..hahah*

Aku pun dah email orang tu tanye semua, nak pilih design pelamin siap. Padahal kawin tahun depan, ish2 anak sape lah nih ek. Hahaha orang tu cakap kat aku tunggu lah design pelamin tahun depan sbb diorg nak kuarkan yang baru. Weee~~~

Lepas nih, bayar booking baru boleh nak discuss APE YANG AKU NAK. Hahaha biaselah, orang macam aku kan banyak bunyik sikit. Aku tak rase aku cerewet atau fussy tapi bila aku dah nak kawin nih macam2 pulak aku nak. Nak tu lah, ni lah, macam nilah, tak nak macam tu lah, nak yang macam tu lah, macam ni tak nak lah. Ai. Macam2.

Hahaha.

Anyway, apape pun, kite mesti tau hak kite :)

No comments:

Post a Comment