Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Tuesday, February 8, 2011

honey, we rock!

Sesiapa yang dah menggatal, tak pun ade sikit 30% gatal nak kahwin macam ahkak nihh... pun belum nikah dah sebok carik tempat nak ber-hornymoon. Wahhhh tak nak kalah! Haha

Aku setakat nihh ade plan gak nak pegi honeymoon tapi pre-honeymoon dulu... honeymoon betul, aku plan nak pegi next year, insya-Allah. Kau belum kawin dah berie. Ehhh plan tu biar advance lebih sikit takpe, boleh nak adjust lagi kalau nak cancel ke tukar ke ape kann. Heh.

Macam biaselahh, ahkak pun teringin jugak nak merase kan hotel paling rock kat Mesia nihh kalau tak lain tak bukan Hard Rock Hotel.

Ehhhhhhhhhhh macam tak seswai pulak yee nak ber-hornymoon rock2 bagai kann?? Orang pegi honeymoon tempat romantic, sweet, tengok sunset lahh, berspa lahhh, ape lahh.. kau nak pegi ber-rocking bagai??

Ehhhh ingat diorang tak de package honeymoon ka?

Mehh sini dekat...SINI CLICK.

Setakat nihh aku check website ade 2 package, rege tak lain dan tak bukan rege panas serupa aku beli blackberry sebijik tambah sikit topping chocolate rice dengan kacang ekk?? Tapi untuk yang rase rege panas tu ala2 macam beli kasut Vincci *no offense yee* aje, silakan...jemput masukk. Jangan malu2 book aje! Credit card kan ade. Hehehe

Jomlahh tengok gambar pulakk pak cik google tolong carik kan, i tolong pick aje.... :D Pak cik google memang baik hahaha









Nak tengok lagi banyak gambar, pegi sendiri tengok. Tak pun google aje, biar pak cik gooogle tolong carik. Heh. Tapi, memang syok lahhhh kalau kau banyak duit. Sekian, terima kasih.

Ade tak tempat menarik lagi untuk pre-honeymoon??

p/s : Ehhhhh ingat ahkak tak teringin ke nak bergambar dekat guitar entrance tu ha? Ha? Haaa???

No comments:

Post a Comment