Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, February 27, 2011

berita baik kepada bakal pengantin

ohhh yeahhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Kepada bakal pengantin yang cheapskate seperti akak nihh.... jangan segan dan malu-malu....

NAK BELI COUPON FROM milkadeal.com & mydeal.com.my

Sebab mestilahh korang nak cantik-cantik kan berseri-seri on your wedding day nanti kann????

Ni some of the deals yang currently on. Grab them before its too late!!!!

Click on the picture for more info

52% OFF Classic Manicure + Classic Pedicure @ Diva Nails Spa (at Dataran Sunway, K.Damansara) for RM33 instead of RM70!

80% off Haircut + Wash + Blow + Hair Treatment @ Pepito Hair Studio for RM28 instead of RM138!

49% OFF Soothing Poise In-house Full Body Massage (60 minutes) @ Poise Organic Wellness Studio for RM39.90 instead of RM79!

So what are you waiting for??? Cepatlahh beli before the deal closed!

Milkadeal pun ada jugak hari tu, manicure pedicure treatment for RM35 aje :D

Aku dah siap beli pun. Aku kan kedekut sikit *sikit kee???* Hahahhaha

Ahkak pun taknak lahh cantik sorang-sorang sebab tu ahkak spread the words. Ehhhhhh nanti jangan lupe bagi thank you note dekat ahkak ehh??

Hahahahhahaha

Jom kite pegi together-gether heheheh :P


1 comment:

  1. makcik..........terjumpa blog kawen kamu pula...bila date erk??

    ReplyDelete