Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, April 1, 2011

gua dah nak jadi bini org dah nihh!!

Ehhhhhhhhhhhhh sabar2. Hahaha. Lambat lagi. Ade lahh lagi 6 bulan kot ek? Puase ganti pun tak abis2 lagi.

Banyak barang dah beli untuk hantaran. Yang lain gua hire orang je. Gua kan orang kayaaaaa hahahah malas nak pikir2. Jap lagi pegi kedai gua nak beli semua benda yang ade kat kedai tu.... parahhhhhh!!

Aku belum fikir pasal bunge telur je yang dekat pahar tu kannn aku rase pahar yang takde bunge telur tu pun aku tak penah tengok. Hahaha lepas tu kalau yang aku suka confirm sebatang pun dah sampai berbelas2. Wahhh biaselahhh taste macam orang kaya tapi dalam poket keringgg. Seluk 1000x pun belum tentu dapat satu sen. Hahahaha bila fikir2 balik, aku nak bagi orang kann bende alahh tu soo beli jelahh mane yang mampu. Agak2 mak aku nak sponsor tak? Lame dahh die tak heret aku pegi kedai bunge. Hehe

Untuk dewan, katering, pelamin, photographer, memang dah settle. Yang belah si encik itu jelahh. Payah betul. Lelaki pun cerewet jugakk ek? Aku jugak yang pening. Aku senang je, dah suke book je. Tak kire lahhh mahal ke murah ke malas aku nak survey2 janji aku suke. Wahhhh cakap gaye macam orang kaye dahh!!

Lately, aku dah takde mood nak fikir pasal kawin sgt, sebab dah takde benda nak fikir, siap design cake pun aku dah finalize-kan nak macam mana so macam dah settle. Doorgift pun aku dah malas nak fikir. Cume kena beli untuk VIP & belah lelaki punye orang je lahhhh.

Guestbook pun aku dah order :D

Ape lagi?

Videographer je takde lagi.. bukan aku yang berie2 nak, Paeng yang nak. Pening kepale aku.

Doorgift time nikah je belum decide lagi. Mule2 nak bagi cupcake, tibe2 budak opis aku yang aku nak order tu ter-pregnant pulakk kannn, tahniahh lahhh kann?? Hahah sekarang aku rase macam nak bagi cookies pulak. Haii biaselahhh manusia macam aku nihh memang bernafsu tahap serakahh haha

Diet bukan main, tak kurus2 jugak. Penat dah aku nak diet. Hentam jugak berkeping sandwich ari nih. Hahahaha

Hmmmmmmmmmm ape lagi ek?

Macam tak caye je nak kawin, aku rase macam aku still berumur 20 tahun, tapi in reality, sudah tua 5 tahun. Hmmpphhhh!!!

Wahhh esok besday gua yang ke 25, tahniahhhhhhh anda akan berumur 25 esok :)

Sekian terima kasih.


p/s: Hari tu geram jugakk tengok kasut dekat Isetan, rase nak beli pun ada. Tapi kalau beli sekarang kaki tak kembang ke semasa hari kejadian nanti? Hahahahahha

1 comment: