Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, October 17, 2011

Kan dah kawinnn

Huahuahuaaaa

Mana gambar orang tag aku collect aje. Since belum dapat gambar from official photographer so aku compile everything mana favorite gambar aku hehe

Oi letih jugak jadi pengantin nih. Nak fikir tak puas hati memang banyak. Tapi Alhamdulillah aku majlis semua ok dan paling best kitorang hire photgrapher paling BESTTTT!!! Tak tau lahh photographer lain tapi kak Shana & abg Jidin memang sempoi. Aku yang camera shy ni *konon* pun jadi tak malu dengan jayanya.

Hahahahaha

Paling best, orang kata cokelat aku order best. Photobooth aku best jugakk sampai orang kata pelamin. Aihhh aku kan sempoi *konon lagi* tak nak lee pelamin nih malas nak sanding so buat laa photobooth at least ada jugak tempat nak bergambau. Haha memang sedare mare aku pun sukaaa. Parents aku pun sukaaaa. And yang penting kawan aku enjoyyy dapat hamik gambau berposing dekat photobooth aku.

Ok ok

Moh le tengok gambau aku yang tak berape nak cantik nihh hahha

Sori laa malas nak susun.

outdoor photoshoot

signage ciptaan aku. haha

ex-colleague masa kerja Nestle

Ni laa hubby tercinta

Ni colleague Paeng :)

Props pun ciptaan aku. Heh orang rajin.

Photobooth from Ren-da Belleza. Malas nak link.

Penat kot duduk macam nih.

Haaaaaa yang time ni aku sukaa sebab dapat cincin hehe

outdoor photoshoot ditemani kawan a.k.a kuli batak kejap

Ni entah bila aku pun tak tauu 

Ohhhh my family :D

Lampu beli dekat Jonker Walk

outdoor photoshoot gak. Itu pokok props namanya.

Apa yang digelakkan pun aku tak tauu

Aku pun tak tau kenapa aku senyum punya lebarrr

Taken by SIL

dengan kawan Paeng sekolah dulu


Apape pun aku memang puas hati dengan vendor decor & photographer & catering hehehehehehe :D

Alhamdulillah semua dah selesai. Boleh laahh tidur dengan lena. Tak payah pening nak fikir pasal kawin lagi.

3 comments:

  1. cantikknyeeeeeee!!!!!

    photography station cantik..pelamin cantik..sume ismah buat sendiri ke??gorgeousnye ismah..mekap pun cantik... sukeee..!!!thnks 4 sharing

    ReplyDelete
  2. EHH..macam kenal lah kawan husband u tu..last picture, girl yg pakai tudung cream tu [duduk depan u]..ex-uitm kan?izyan tak silap name die..course mate i kat uitm dulu

    ReplyDelete
  3. Haah tu Izyan kawan husband i masa sekolah dulu :D

    Photobooth & pelamin Renda Bellezza buat heheheh props baru kite buat :) hehehe

    Thanks so much for the wishes :D

    ReplyDelete