Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, January 1, 2012

Menu masak untuk pasangan berkahwin 79hari

Semalam aku lupa nk amik gambar. Aku masak cabonara spagetti. Hehehe. Paling best jadiiiii!!!!!

Ingat aku teringin sangat nak masak???? Sebab Paeng asik sebut2 kate dah lame kawin tak masak pun. Asik makan nasik goreng je. Ahaha.

Secara jujurnyaaaa aku memang tak tau langsung nak masak lauk. Tak ade hati pun nak mintak resepi. So tu yang end up buat cabonara. Sebab ada list bahan2. Haha. Cara buat aku tanya kakak ipar aku punya kakak. Hahahaaaaa.

Jadi lahh pulak. Satu malam habis. Keh keh keh.

Hari ni hari kedua masak pulak.. Masak CHiCKEN CHOP!!!! List bahan aku tengok dekat majalah Rasa Paeng bawak balik untuk aku. Haha.

Jadi lagiiiiiiiiii!!!!!

Hebat gila. Ahaha. Paeng tolong aku masak ayam dengan buat Longan Frappe. Wahhhhh gila... Makan lunch sedap betul.

Aku buat mushroom sauce dengan coleslaw. Terer takkk???? Hahahaha





Kalau nak resepi chicken chop boleh check website Rasa. Hehehehehe

Also thanks to En Mukhlis former boss dekat JPNS dulu, sebab bagi electric grill. Herherher... So Paeng lah yang meng-grill semuaaaa. Huuu

Tapi memasak ni penat betul. Adoi.

SUMPAH PENAAAATTTTT.

Oklah sebab penat pun tak abis lagi, aku nak pergi rehaaatttt. Hahahaha

Bye bye

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment