Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, May 11, 2012

Jadi editor. Urghh

I'm occupied with big things right now.

Haha. Due date is on 7 June which I thought already expired and I didnt do anything. Sampailah 2 days ago, I feel like checking my expired coupons and accepting the loss with an open heart. Huhahuha.

Rezeki saya. So manage to install whatever necessary. Fuhh. Tough job I say. Tough one. Arghhh. Panas buntot. After got extra excited nak edit gambar guna pixlr. Which tak expect pun boleh install kat computer. Huhahuha. Dan effect memang vintage and cool.

Sebabkan gambar percutian yang lalu bukan pro yang ambik dan jugak tidak diambil menggunakan pro camera, terimalah hakikat yang photobook anda takkan seindah photobook wedding anda. Huhahuha.

Whatever.

Dan aku pun memilih theme Instagram. Which I think reaallly cool. Super cool I must say. Kan Instagram tengah hot sekarang. Hehehehe. Suka takk??

Aku tak tauu lahh macam mana outcome dia. Tapi yang aku tau aku dapat buat photobook tu dengan vintage edited photos. Huhahuha. Cool. Cool cool cool.





Nite guys. Dah penat.

--~zzzzzzz

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment