Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, May 23, 2012

222

Hari ni bukan makan dengan hubby tapi my colleague nak belanja. Woohoo. Syoknyaaaa.

So sebab ofis dekat dengan Pavillion, pegilah makan dekat Market Hall.
















Set lunch dia price starts from RM24.90. Aku amik Aussie Burger dengan dessert blackberry cheesecake. Yumm.

Kalau nak try boleh lah jenguk-jenguk. Aku suka interior setting dia. Kayu-kayu. Dimmed light. Makan pun atas cutting board yg wood tu. Haha.

Lunch set dia ada pasta, pizza, fish n chip, roasted chicken, lamb baile and aussie beef burger.

Oklah. Nak tido dahh.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment