Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, December 6, 2012

418

Aku beli handbag lagi.



Nama dia Willis.

Kena marah lagi. Sebab beli handbag lagi. Sekarang ada 4 handbag in possession. Agak-agak ada tak nak beli second hand?

Tapi aku sayang semua. Semua ade sentimental value.

Adding Willis into collection sebab dia remake from diorang punya classic design tapi with modern touch lah.

Furla Candy is still in mind. Tapi a bit tak practical. Thats why sabar kan jiwa raga dulu. Heh.

At least this baby boleh pergi bawa travel sebab dia sling bag. So yeahhh. Macam itulah.

Aku nak leather kaler navy tapi agaknya tak ada jodoh. Masih belum berkemampuan so signature pun boleh lah asalkan Willis.

What about Willis?

I dont know but it screams CLASSIC.

So why not join the wagon?

I got to own one of the fav collections in 70 years of being a designer handbag company. Yeah.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment