Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Tuesday, August 27, 2013

682

Weekly wrap up.

Roasted ciken yang senang for dinnahh.

Roasted potato sedap gila pasal encik somi mesti jeling sampai nak marah kalau ai makan potato chip. Haihhh

Washi tape fever. Nasib baik laki aku jenis bising kalau tak sampai lubang jamban pon aku nak tampal dengan washi tape nihh. Nak beli lagiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Adidas tshirt murahhhhhh dekat Why Pay More? Yang purple RM35 yang putih RM42. Kalau ada design lain lagi mau aku beli jugakkk dan ini relax fit bukan body fit. Heh



Tiga aksi kucen dalam masa 5minit je. Ape perangai lah Brown.

Rojak and cendol sedap best murah dekat tepi tasik Sri Rampai.

When life gives you lemons, you make lemonade. Arghhh kain bertimbun wardrobe and closet langsung tarak. Cheapest way to organize your baju, guna jelah recycle balik kotak-kotak yang ade.

Tahun ni tahun pakai duit paling banyak. Oversea trip aje sampai dua. Beli kereta. Pindah rumah. Pindah rumah je dah ribu riban. Aku pon tak sangka bila total up semua, macam mana boleh ada duit sebegitu banyak. Ehh taklah banyak sangat. Mestila mintak tolong FAMA. Hehehehehe. Bank yang tak penah dan takkan cas interest dan siap kasik discount lagi (depends on the mood).

Mama baba I love you :')

No comments:

Post a Comment