Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, January 19, 2014

Iced coffee sedapp

Iced coffee recipe nih diadaptasi from blog A Beautiful Mess.

Masa makan-makan dekat rumah hari tu ada kopi o leftover. Sayang nak buang pasal kopi stabak oi. So instead of throwing the kopi into the sink, aku pon letak dalam ice tray and some of small glasses.


Bila dah jadi ice, bolehlah letak susu full cream. 

Previously, guna fresh milk Dutch Lady tak delah macam wow sangat. Ini try letak full cream milk memang wow effect diaa sama dah macam iced coffee kopi cap rusa, macam starbucks pun ada.

Wahhh.


Sedapnyaaa.

Kalau nak tengok resipe complete boleh lah pergi blog tu. Dia punya DIY semua best-best!

1 comment: