Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Saturday, October 2, 2010

cerita kek yang tak berkesudahan

Some of the links I found kalau ade hati nak bake ur own cake!!! Hehehehehhe

CountryLiving

Cake Recipes

Some of the simple cake designs yang aku memang dah jatuh cinta. Aku tak tau lah kenapa issue cake ni macam penting sangat bagi aku. Maybe cake design tu boleh menunjukkan personality aku yang macam tak de personality ni kot? OHH MAYBE.


Some of the pictures of 
SIMPLE DESIGN WEDDING CAKE
that I got from google.

agak menarik tapi kaler die agak dull.

This one looks nice.

This one looks pretty :)

And pretty.

And pretty *macam towel good morning lah pulak*

And pretty.

And lovely.

And GORGEOUS!!

And pretty.

And lovely unique :)

And sweet.

And pretty.

And lovely.

And so damn SEXY CAKE! Haha

And crazy.

Hahahhaha


But yeah, aku memang nak cake yang simple aje. Nak makan time cutting cake ceremony tu tak lah susah sangat kan? Aku dah bagitau Shima since die datang umah aku hari nih, die cakap tak pe ade setahun lagi nak practice! Heh :D

So grateful and happy to have a friend like that laaa kan??

Kau ingat nak beli cake fully fondant tu berape?? Kek yang seketul tak bertingkat pun dah nak 150++. Ini kan pulak wedding cake yang bertingkat2 confirm harge ade gak lime rat. Waahhh banyak duit kau.

Apape pun, simple kan lebih menawan. Sebab tu designer handbag pun simple aje. Tapi harge mak aihhh kau tak nak ingat pulakk kann?? Hahahahahah Betui tak?


4 comments:

  1. Betul?? Tolong buat aku macam tu ok? hahahahah

    ReplyDelete
  2. insyaAllah. bunga die kite buat ikut kaler tema ko la. gold eh?

    ReplyDelete
  3. Muahahahahahaha bolehh?? Hehehhe orait. macam tu boleh laaa sketch dream cake aku SEKARANG! hAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete