Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, November 22, 2010

dresses.. i loike!!

Aku googloed nak cari kain net/ organza sebab nak tau berapa harge. At least, aku tau laa berape kan harge.. boleh bajet. Saje nak buat untuk doorgift *yup, I have something simple in mind* Hehehehe

Lepas tu, aku terbukak lah satu website nih. Jumpe laa wedding dresses yang super cantik!!! I loike!!! Hehehee jom kite tengok sambil meleleh air liur sebab tak de can lah nak pakai dress cantik2 tapi berbadan debab comel macam aku nihh kann?? T_T


Yang ni memang gorgeous 
tahap lidah terkeluar 10 inci.
Memang simple. Tapi aku suka.


Ni memang lah cantik tahap gaban.
Model die lagi lah cun tahap Ultraman Seven.


Yang ni aku suka sebab die banyak lipat2 
tu aku tak tau lah name ape. 
Pastu kain die berat so nampak macam cantik je.

Yang ni memang super cute. 
Kalau aku peminat setia Michael Jackson, 
maybe aku pegi tempah macam nih.


Yang ni pun gorgeous gile. 
Aku suka betul design macam ni.


Yang ni memang tak payah nak cakap ape lah.
Memang aku nak lah macam ni kan?? 
Kaler tak le cenggini.


Mostly design yang modest itu from Laura & Medni, Russian designer. Tak tau lah pulak design orang rusia nih modest ala2 menutup aurat gitu. Kau pakai tudung, dah lengkap dah kan? 

Baju untuk reception dekat Gemas tu aku tak beli lagi. Sebab belum decide lagi nak design macam mane. Ingat nak cari chiffon beaded gak. Tapi rase macam duit tu hanyut dibelai ombakk je beli mahal macam tu ye tak? Kejap lagi aku gak yang kena bebel ngan mama. Haha. Memang lah mase beli tak cakap ape. Bile sampai umah, jap lagi aku kena lah sepuluh kali tumbukan penangan bebelan mama *Ape kau merepek ni daaa??*

Dah dah.

Aku tengah on diet nih. Yelah berangan nak pakai dress mesti lah kena ade body cun baru cun. Wahhh meletopp!!!

Oklah. Til then, bye2.

No comments:

Post a Comment