Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Saturday, February 4, 2012

Day 113

Aku hari ni nak buat mash potato. Utk makan2 besok.

Menu baru dalam list. Ehehehe untuk dimakan bersama bbq ayam hehehhee

Beli potato masher. Sekejap gile aku penyek2 kann hahahaha suke gilaaaaaa

Tak sangka mash potato yang aku buat sedapp. Boleh dimakan begitu sahaja tanpa gravy. Hohohoohoo

Kira satu lagi achievement after the chicken chop and carbonara spagetti. Huahuahuahua

Lepas ni next on my list is mac and cheese. Tapi Paeng tak berapa sukaa. Hmmmm ehh kenapa dalam list aku bukan sambal sotong ke, gulai lemak ke,.... Entahlahh..... Macam xde mood lagi nak masak lauk pauk macam tuu...

Sabauuu jap lagi tau le aku nak list kan nak masak ape lepas ni ehehehehehe

Gambar mash potato tak abis make up so boleh letak lagi. Katenyee togel lagi, kasi lah i nampak glamour sikit macam mah potato KFC. Ohohohoho

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment