Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, October 7, 2012

359


Akhirnya hari ni dah rasmikan customised pillowcase.

Aku beli plain pillowcase kaler purple so nak combine dengan apple green macam cantik. Tambah lah apape yg aku suka kann. So jadilah ni.

Lepas ni ingat nak buat cushion cover pulak. Tapi still kena beli fabric paint. Huahuahua.

Tak lah cantik sangat sebab first time buat apape atas kain. Nak beli Sharpie tapi aku bace tenet cakap tak seswai pakai atas kain.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment