Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, May 6, 2013

571

Memang dah mencari kerusi makan sebab tak ada kerusi makan lagi. Heh. Beli meja dengan bench aje hari tuh.

Hari ni pergi Ikea lagi. Dah jadi tempat wajib singgah everyweek carik barang untuk rumah. Heh. So tergerak hati nak pergi As-Is section yang baru je discover last time pergi hari tuh.

Saja lah tengok tadi sebab hari tu ada tengok tapi tak ade barang yang suka. Tiba-tiba hari ni dan-dan nak ada dining chairs yang kitorang memang nak beli. Ape hal?

Warna hitam satu. Warna kuning satu. Original price dia RM179. Memang nak beli tapi tunggu duit jatuh dari langitlah kann. Haha. Dah tu dekat As-Is tu RM125 aje sebijik. Apelagi rembat dua-dua. Heh.

Rejeki namanya nih. Hihi.



No comments:

Post a Comment