Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, May 30, 2013

595

Hari ni mogok mode tak pergi kerja. EL katanyerrrr. Haha

Kitchen cabinet dah siap. Ruang tamu tak de karpet je lagi. Langsir belum cari. Barang belum pindah. Tapi men-deco beria macam dah lama duduk. Heh







Pastu pergi try Texas Chicken. Not for me. So far kepsi lah ayam paling sodappp. Heh


Dah tak sabar ni nak tido sini. Tapi banyak lagi barang tak kemas. Craft space pun tak fikir lagi sebab bajet nan hado. Hahaha. Tulah Allah tu Maha Mengetahui. Kita ni yang tak pandai bersyukur. Masa rumah kecik nih siap cakap besar nak rumah teres. Tapi kalau dah nak masuk rumah kecik pon bayar tu bayar ni, rumah besar mau dua tiga kali ganda bajet dari rumah kecik nihhh. Haaa tak nak kau terduduk diam-diam pastu termenung panjang dengan harapan tolonglah duit kau turun dari langit cepat.

Haaaaaaa gitewwwwww.

Bila nak berumah mula lah macam-macam.

Bila dah nak siap nih orang pulak macam-macam. Haihhh -____-"

Terpakse aku buat banyak batch open house ghaye nanti maunye tiap-tiap minggu aku buat open house. Heh. Gilo. Aku yang tak beghayo T_____T

Tak pelahh kuruihh sikit kot? Hahahahahaha

1 comment:

  1. Seronokkan masuk rumah baru. Saya pun baru masuk rumah baru. Semua benda pun nak buat. Duit pun macam air gak lah keluar.

    Tapi dekor-dekor tu saya tak buat lah lagi. Awak dah siap deco dinding. Impress betul

    ReplyDelete