Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, June 7, 2013

602


Lately dah start tido rumah baru. Heh.

Baju je belum bawak semua sebab tak ada wardrobe T_____T

Sekarang tengah cuti sekolah so, pergi ofis dari sini memanglah tak jem. Tunggulah start sekolah next week. Hmpphhhh

Dinding contengan tu belum pun buat second coat sebab nak tunggu pindah semua barang dah totally move in baru boleh start projek bagai. 

Wishlist tak payah cakaplah memang panjang berjela. Huh. Kalau nak cakap DIY memang tak terbuat. Ada satu bakul yang memang menanti untuk dicat. Dua side table menanti untuk sanding. Cermin besar pun belum habis sanding lagi.

Tengok, tu belum masuk lagi benda lain yang aku nak. Haaaa

Lagi-lagi aku gila sarung kusen nihh. Dah jadi macam mama sampai kena marah dengan baba sebab tak bole tengok kusen heh.

Apape pun, paling penting bersyukurlah dengan apa yang kita ada setakat ini.

Lepas nih mungkin tabung travel kena freeze pasai kena settle rumah dulu huuuuuuuuu T________T



No comments:

Post a Comment