Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, June 16, 2013

612

Photos of the week!

Its been a week since we've been living here for good. Not much things are done.  I happened to realize that I go back home relieved. And relax. Mostly calming. Hmmmm.

Yes. I just feel like home. And it feels good :D

Botol coke yg kaca nih bukan main iklan kat kedai tapi semua kedai takmo jual. Eventually, jumpa jugak yang menjual tapi bayar mahal pun dapat botol. Oh yeahhh.

Eskrem vanilla letak oreo letak marshmallow. Yummmmmm!

Keadaan dining dan kitchen and the black wall yang separa siap. Kes malas nak menyambung lah nih.

Cushion cover from ugly duckling dah jadi charming prince heeheheheh i loike. Mahal oi tempah dekat ikea. Kain memang beli dekat ikea. Huh.

Karipap mak mentua bagi entah sebulan lepas kot. Baru nak goreng. Heh.

Company yang baik hati bagi ticket free tengok Man of Steel. Super!! Story line memang best.

Nak jugak sliper baru. Pastu geram kat polkadot nihh. Hehehehe.

Cekodok special from my own recipe hehehe makan petang cum dinner keh keh keh


No comments:

Post a Comment