Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, July 12, 2013

637

Paeng paksa jugak nak masak sayur pasal kat sini tak ada bazar pastu kedai jual makanan tu mahal nak mampos.

Ikan setongkol kecik nenot pon dah RM4.50. Tapi kalau ko nak masak bile mase pulak kan. Balik rumah pun dah 6.30pm. Kirim salam. 

Tapi sebab hari Rabu pergi Giant ada beli kangkung dan barang lain dan lain dan lain hehehe. So semalam baru lah ade can nak masak. Tu pun Paeng yang beria buat. Aku tinggal kacau je. Hahaha.

Tada!


Sedap macam kedai punya. Hahaha. Huhu. Terer betul. Senang je. Tapi malas. Recipe aku hamik kat blog Mat Gebu.

Nyummmm.

Petang ni nak buat ape ye? (Macam mak2 tak?)

Hehehehe :P

No comments:

Post a Comment