Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Saturday, February 18, 2012

Sweet things....

Make you super duper happy :D

Semalam aku beli macaron besarrr. The biggest I have ever seen so farr. Hahaha. Besar. Tapi tak ummpphh sangat maybe sebab filling dia tak best sangat. So far yang sedap aku suka dekat Petit Sucre, Isetan. Yummmehhh. For the same price, I got this baby girl...






Macaron biasa size dia besar limaploh sen je. Tapi yang ni adalah 4-5 bites baru habis. Hehe. Kalau macaron biasa sebab sayang 2 ngap dah abis.

Macaron, kenapa kau mahal sangat??????

Habis macaron. Aku teringin nak makan pavlova. Tengok ajelah bakers dekat blog dok promote pavlova depa. Aku punn meleleh ajelah.

Sekali ada promote dekat milkadeal. Gua pun beli. Yelahh kalau blogger jual rm80+++ so baik aku tak payah nak membazir beli jela yang orang nak bagi discount. Ehehe. Tak rugi pun.

Tapi orang ni dia bagi pilih 1 jenis je fruits utk topping. Sebab aku malas nak pergi cari blueberry, aku pun order blueberry topping.

Haa macam ni....


Lepas tu aku tambahlah favorte fruit aku, iaitu strawberriesssss hehehe. Sedapnyaaaaaaaaaa. Chewy. Crunchy. Sweet. Tambah blueberry+strawberry slices, lagi super sedappppppp.




Yummmm.

I'M HAPPY ^__,^

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment