Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Saturday, April 14, 2012

Korea - day 4

Hari ni bangun awal. Tapi tak awal pun. Hehehe.

Siap-siap nak pergi Lotteworld.

Bawak bekal ok?
Tengok orang makan hotdog terliurrrr tapi kan tak bolehhh T__T



Haaaaaaa theme park dia tak besar mana pun. Hari kitorang pergi tu diorang ada Mask Festival. So dapatlah jugak tengok.

Lapar gila masa kat sana even dah makan bekal roti sandiwch.

So dengan hati yang nekad dan tekad pergi department store dia.



Eh ehhh pergi kedai Coach pulakk. Kate laparrr.

Dok cari restaurant vegetarian.

Dapatlah makan bibimbap lagi. Tapi kali ni punya side dish tak berapa banyak sangat macam kat hotel tu.

Gambat kat camera lupa nak transfer.

Pastu balik hotel semayang rehat.

Petang naik shuttle bus Namsan city. Bas canggih gila charge battery ok? Hybrid ke? Aku pun tak sure.



On the way nak pergi N Seoul Tower, bukan Burger King je ada. Bike King pun ada!

N Seoul Tower tu atas bukit. Sakit tonkek jugakkk nak naik. Dahlah sejuk gilaaa. Adoi.



Cantik kan?

Kat sana trademark orang letak mangga banyak-banyak. Kitorang pun nak jugak.

Belilah mangga sebijik ₩4,500.



Haaa kena adalah tanda kitorang datang sini. Keh keh keh

Kat sini ada Teddy Bear Museum. Cerita pasal Korea history.

Gambar malas nak letak. Hehe

Pastu balik terbongkang lagi kat bilik.
posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. ai sampai day 4 je..g smpai 9 ari..mn yg lain??xsmbung la tu..huhu

    ReplyDelete