Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, March 27, 2014

895

Atas permintaan ramai we'ols create account instagram Robin. Heh. Ni mesti pasal orang menyampahlah ni tengok asik spam feed diorang dengan gambar kucen jewww.

Adik hemsem selepas abam hemsem Brown. Heh.

My first futsal experience. Punyalah aku takut nak main pastu officemate semua ajak main, main je lah! Best jugakk. Ehh?

Sebab tulih blog hari ni, so kena letak gambar makanan hari ni. Heh. Bubur ayam meriah betul. Lepas tu mintak soya cincau, hambik kau dia bagi soya vsoy sebotol. Hahahaha

Lepas tu sebab kengkonon nak masuk Chairman Cup kat opis tu kengkonon sangat nak suar tracksuit sebijik. Ingatkan h&m ada yang murah. Murah amende lawo sikit pun rege RM119.90. Whatt?????!!! Lepas tu tetiba nak tengok Adidas online. Ehh murahhh, Adidas lagi. Shipping baru sembilan hengget. Kalau beli over RM200 free shipping. Fuh. Geram tengok. So aku tak nak tengok lelama, cepat-cepat aku check out. Takut terbeli jaket rege RM280. Hahahah.


No comments:

Post a Comment