Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, April 17, 2014

917

Ohh hari perkahwinan ke 917 sama pulak tarikh hari ni 17 April. Hmm.

Lately tengok instagram and facebook, ramai pulak yang sama birthday month dengan aku. Heh. So happy to know that so many April babies out there yang comel dan baik hati macam saya, eh? JK.

Last weekend balik rumah my MIL. Sebab nak tanya mak sendiri mak aku penah jahit baju kurung aku pun time umur aku 3 tahun. Hahaha. So aku tanya mak mentua aku yang rajin tu macam mana nak jahit baju kurung pasal hari tu aku belajar buat jubah yang senang kacang tu kan. Ehem. Hahahahaha.


Lepas mak mentua tunjuk cara gunting bagai baru aku berkobar-kobar balik nak gunting kain. Hahahahahaha.

Biasalah, kalau ada binatang comel tu memang kerja dia pun menyeboklah. Hahaha. Orang nak menggunting, dia pun nak gunting. Orang nak bentang kain kat situ jugaklah dia nak duduk. Ish.

Tapi kalau ada template memang senang nak gunting kain. Kalau ikut tailormade satu body orang lain-lain memang jenuhlah nak melukis atas kain tuu. Huu.

So wish me luck nak buat baju kurung ni. Aku dah gunting 3 keping kain. Kalau tak jadi aku tak tahulahh. Haihhh.

Minggu ni nak hantar pergi jahit tepi dulu. Hehehehehehehe

No comments:

Post a Comment