Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, April 24, 2014

924

Recap of beberapa week yang lalu.

Robin punya first time balik kampung Gomeh rumah tok wan.

I made my own pin cushion. Saja nak tayang jarum peniti comel from Typo. Ehh?

Jumpa story card honeymoon Korea dulu. Heh.

Nasi kerabu bukan aku buat di House of Nasi Kerabu. Harga wise memang mahal.
Rasa wise sedaplahh. 

Ini budak memang relaa je. Ai is rela tu motto dia. Hahahaahah.

Iols is super crazy dengan mug display nihh sebab iols pun hoarder juge so sekarang mug collection makin menimbun tak tau nak store cemana. Fuhh.

Tapi risau jugak tangan-tangan anak buah bila datang rumah nanti karang tak memasal pecah kaca pecah gelas sudah baca berani balasss??? Haaa gitewww.

Anyway, bila dah kurang huru hara dengan kucen aku mulalah tak stop fikir nak make up rumahh. Haihh. Pening kepala.

Nak jahit baju pulak satu hal. Sebab we ols nak pindahkan meja komputer tu masuk bilik nak fikir nak kemas bilik yang satu tu pun dah pening. Haihhhh. Pengsan kejapp.

Oklah. Bai.

No comments:

Post a Comment