Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, May 5, 2014

935



Wedding Azah dekat Port Klang pastu bila jumpa ex-skoolmate yang batak nak pakai monopod macam nilahh. Lol.

Makan-makan dekat Pizza Hut with colleagues. Pasalnya ada satu team tu menang treasure hunt hari tu so nak share makan-makan. Soo sweet. Awwwww.

Ini buat banana chocolate shake pasal hubby beli pisang nak buat cekodok. Beli banyak sangat. Pisang tak boleh biar lama nanti buruk. So potong-potong masuk freezer. Bolehlah buat smoothies or whatever chu'ols sukaa.

Sekarang I cant stop thinking about painting the doors in the house. Haihh.





Gambar sumber pakcik google ehh.

Crazayyy over these doors. But of course lah kan aku taklah daring sangat kan nak buat pintu macam tu tapi yang chevron tu cantik sangattt aaaaaaaaaaa.

Kalau chu'ols ghaye umah iols tahun ni nanti iols punya pintu bergaya baruu lahh ekk heehehehehehhehehe

Okbai.

No comments:

Post a Comment