Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, May 1, 2014

931

Hari ni iols bangun awal pagi semata-mata nak pergi treasure hunt by apa charity dekat Sunway Pyramid. Kecil-kecilan punya event jeww sebab buat dekat Simply Penang yang cenonet tu.





Lepas treasure hunt pergi kareoke. Fuh.

Penat rasanyaaa. Kaki pun lenguh. Before balik tu singgah drive thru Starbucks. Aku memang peliklah since semalam lagi ramai orang dekat Starbucks. What the efff mann???

Anyway managed to get the new drinks, Caramel Ribbon Crunch. Nyummy.


Finally home by 5pm. Gahhh. Penatnya. Lepas tu layan movie sekejap.

And then terasa macam dah lama tak pamper mandi ber-scrub. So tadi mandi scrub satu body iols rasa kulit iols macam baby OMG SANGAT LEMBUT MACAM SUTERA. Eh???



Lepaih mandi I was so much in the mood to get crafty iols ambil wooden symbol and some of my washi tapes from my collection. Ehh collection sangat tak sampai doploh lagi punnn.

The easiest DIY ever! Siapa tak reti meh sini ketuk tangan. Hahaha nanti iols rajin iols buat untuk huruf lain pulak lah. Hehehehe.

Tak sabar nak washi-fy satu rumahh tapu nanti hubby mesti cakap aku gila. Hahahaahahahahahahh

Gambar hiasan.

Gambar hiasan.

Ok bai.

No comments:

Post a Comment