Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Saturday, July 24, 2010

Nak share color palette


I got all of these from Things Festive.. kalau nak tengok banyak lagi, tgk link under Ideas / Inspiration. Malas nak link. Hehehehe

Anyway, memang cantik2 color palette yang diorng tunjuk kat website tu... macam semua pun aku rase suke jee tgk... enjoy below color palette heheheh

Ni green & brown. Nice and calming. 
Bagi yang mencintai alam sekitar... some ideas for u!
Ni kaler pun gorgeous!! Aku rase macam dah terjatuh cinte dgn kaler ni. Ni combination color soft pink & brown. Usually nampak dekat barang2 Juicy Couture. Seriously memang cantik.

Kaler ni nampak luxurious giler! Combination of dark purple & platinum. Gorgeous!!



  

This color palette tak payah buat pun aku memang dah suke. Red & white. Superb. The color of all time. The color of love. Cheh, poyo giler. Aku nak kaler ni tapi ntah laaa.... macam tak confident aje. Huhuhu

Enjoyy... :D


No comments:

Post a Comment