Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Tuesday, December 24, 2013

802

Husband kite cakap beli macam-macam tak guna pun.

Pastu kalau kite nak beli lagi, dia cakap yang kat rumah tu buat apa tak guna pun.

Gahhhh.

So ai pun fikir punya fikir dengan eksaitednya ohh nak bagi hadiah souvenirs dekat opis mate since diorang kasi tumpang naik kereta keluar lunch time lepas tu tak mintak duit minyak punn ohh terhutang budi sangat.





Siap ada initial lagi for each of them. Saya sukaaa. Kalau ada orang bagi dekat ai macam ni ai akan jerit satu blok rumah ai boleh dengar ehehehehe. Melampau.

Terima kasih kawan :)


No comments:

Post a Comment