Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Friday, August 27, 2010

before & after



Ini saye sebelum make over yee kawan2.


Nampak tak betape gemoknye saye. 
Bukan lubang hidung itu.
Lihatlah isi2 dalam badan saye itu. Mampat kan?


Story sikit....

Buku itu dibeli di Jusco Midvalley kalau tak silap lah. Memang tinggal kaler ni aje. Aku pun rembat terus. Harga less than RM20. Sebab cover die kain. Kaler lain ade tapi tak laa secantik yang ini. Hehehehe

Telahpun aku tagkan beberape page ikut laa label die, such as nikah, reception, hantaran, pelamin & deco, bedroom deco, catering etc. Memudahkan aku nak tengok balik belek2.

Bahan2 yang digunakan adalah sumber inspirasi yang didapati dari majalah Pengantin. Hihihihih. Habis aku gunting2 bagai. Yelah, kalau nak belek2 majalah Pengantin tu, ade banyak kot, susah nak ingat mane satu. So mane2 yang aku suke, yang aku rase menepati citarasa, aku gunting letak je dalam buku tu ikut laa under label ape. Best jugak. Sebab menyenangkan aku & Paeng kalau aku nak tunjuk2 kat die kan? Tak payah laa susah2 aku nak bawak majalah Pengantin tu ke hulur hilir. Berat kot. Ye tak?

Hehehehehehee njoy ur weekend loveliess :D



2 comments:

  1. olla...thanx for dropg by my blog :)
    really appreciate it...
    owh i do have my wedg scrap book jugak...tp ntah pegi mane tah...hahah abalik nie nak cari la...hehehe ;)

    ReplyDelete
  2. Emmm best kanade wedding scap book ni buat lagi excited nak buat preparation untuk wedding weeee~~~~~

    thanks lady verde sebab dropping by gak!

    actually I ni ur one of the silent readers, tibe2 the other day nak terkomen pulak :p

    ReplyDelete