Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, August 30, 2010

wedding dress from Indonesian designer

Kelllaaasss gitu!

Entah kenape tibe2 I came thru some bloggers yang mentioned pasal designer nih. The dresses memang superbly gorgeous to the max!! Macam teringin nak pakai macam tu gak. Regardless what kind of body type I have. Huh. Mari jom kite tengok hasil artistik Irna la Perle.










Ala ala vogue the vassss gituu!! Macam style gile laah pakai dress macam nii. I suke sangat yang the 1st two pictures tu macam nampak soft dan elegant dan feminin gitu seswai laaa untuk I yang tak berape nak gedix nihh! Time2 kawin kena laa nampak ayu dan gedix hahahaha :P

Time kat office tadi sempat laa pulak kan went thru some b2b blogs and ade gak dapat cari catering murah. Bile dah browse thru some photos from catering tu punye gallery, baru laa nampak yang kamera murah gambar memang tak cantik! Ahahaha. Jahat tak ayat.

Anyway, sebab dah terbace some bloggers die kate nak save money laa untuk wedding nihh tapi wedding kau tak beragak laa pulak siap pakai baju buatan designer kot. Save money ke beb? Aduhhh. Tapi, ade satu tips yang agak smart laa kan, aku pun beri lah opinion aku dekat Paeng sebab idea tu agak ok. Kurang kan jumlah hantaran - bukan duit hantaran - dulang hantaran. Tapi bile tengok2 hantaran yg aku dah listkan tu memang dah tak boleh nak kurang. Heh. Seriously. 

Theme kaler pun aku macam nak tukar tapi bile pikir2 balik, tak kisah lah! Dark brown & gold pun cantik juge! :D


No comments:

Post a Comment