Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, August 16, 2010

reception (his)ide

Memang mak die tu dah pegang genggam erat tak nak lepas punye type of person, die cakap die nak kaler pink ngan grey... okkkkk????

At first memang aku tak boleh nak imagine pun tapi aku pun tak nak laa cakap ape sebab itu pon his side kan? Lantak nak buat kaler kuning campur ngan biru pon tak pe! And then, I found THIS.

Hahahaha quite menarik and mak die pulak cakap nak die pakai kaler pink kott!!! Hahahahaha for me, I dont mind what kaler since I have a fair skin, any color pon buleh :P Tapi Paeng, dieee kannnn die kannn ehehhe tak mau lee cakap nanti die merajuk setahun! Hahaha

Anyway, it's kind of fun punye theme kaler, I wish I could order a cake for the ceremony ikut theme color, nak 3-tier cake, the top cake, tapi the 2nd n 3rd tier tu cupcake... walaaaaweehhhhh I loikee!!!  Aku nak design simple aje laa since IT'S A WEDDING NOT A BIRTHDAY PARTY kan???







gambar : pegi carik sendri kat google


Sedapnyeeeeerrrrrr!!!! Tulaaa aku dah naik geram tengok cake bagai. Huissshhhhhhh ni yang buat aku nak pakse Paeng pegi beli cupcake this weekend weeehhuuuuuu ~~~~~


No comments:

Post a Comment