Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, September 1, 2010

dialog bersama mama

Perbualan antara mama dan anak pada suatu malam yang hening..



Anak : Mama, nak tanye nih.. kalau anak buat kad design apape pun tak kisah? Kaler ape pun tak kisah?

Mama : Tak kisah (sambil tengok tv)

Anak : Kalau anak buat macam2 mane pun? 

Mama : Tak kisah (sambil buat tak layan anak die nih yang concern terhadap perasaan orang tua)

Anak : Betul mama tak kisah?? Mama tak kisah anak nak buat paper bag ke apape tu semua?

Mama : Tak kisah (menyedari jawapan yang diberikan tidak memuaskan hati anak sambil menyambung tengok tv) Tak kisah, lantak kau laa nak buat ape, bukan aku yang nak kawin! Tu ko punye, ko buatlah!

Anak : Baba tak kisah? (buat2 concern lagi sekali)

Mama : Bapak ko lagi tak kisah! Lantak ko lah nak buat ape.




Sekian.




p/s: Yeay!! Another green light for me.... mase ni lahh nak buat ape saje ikut suke aku. IT'S MY WEDDING, ANYWAY. Duhhhhhhh


No comments:

Post a Comment