Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Wednesday, May 12, 2010

door gift

Have been wondering and keep thinking what kind of door gift would be lovely for my lovely guests...

Okay, here's the list of what I had in mind :-
  1. Box of sweets
  2. Cupcakes (macam tak cukup kaye je nak order thousands of cuppies)
  3. Lollichoc (new edge kinda chocolate haha)
  4. souvenir (eg. towel kecik ke, kotak watever)
For those who looooovvveee boiled egg so much, sori guys.... not in the list! Hahahaha I dont fancy the old fashion way when it comes to door gift. I even thought of not wanting bunga telur. Damn I hate the word telur. Tapi suke je makan sandwich telur. Nyummmmmm!!!

Bile dah list out memang box of sweets would be the perfect door gift! Sebab ongkosnya sangat berpatutan. 

Kate laaa 1 box yang  cun melecun macam kat bawah ni harge die RM1.20/box if ordered more than 500 only! weeee~~~ *another smile on my face*

[New+Image.JPG]
seswai ngn baju I gitu! :P
** credit to marryme2u

Ehhhh bile search banyak pulak kotak2 cute tapi mesti parents aku tak gemar dgn ke-western-an aku. Ciss, leceh betul! Tengok bawah niiii.... cheaper n cuter!!!!

[FL119.jpg]
RM1.80 per pair.. maknenye 1 ketul RM0.90 aje lah???
** credit to marryme2u


yang ini even cheaper RM1.30 per pair!!!
** credit to marryme2u


Sooo cute!! Tapi tak dee laa minat sgt yg ni hehehe
RM1.20 per box ek..
** credit to marryme2u


Eiiii so cuteee....ske sgt kan? tapi ade yg ok gak tapi macam biase jeee orang bagi design camtu...tgk bawah ni...

RM0.60/box for order >500
ribbon not included yee...
** credit to marryme2u


For the VIP pulak....ingat dah tak payah...ingat nak bagi sume orang same jeee ciss!! Tapi Paeng cakap tak boleh, kene bagi officemate die laaa, ape laa, pastu aku cakap macam tu kawan aku pun nak gak!! Tak aci betul.. pastu die kate, whatever, tapi takde laa banyak sangat pun, dalam 300 ketul VIP goodie.

Teringin aku nak letak lollichoc ni...fuhhhh sedapnye!!!

untuk yg berkalerful macam ni RM1.80 / pc
** credit to mychocshoppe

Rase macam nak order untuk diri sendiri aje..hahahaha

Ok laa VIP goodie tu hold dulu tapi untuk door gift for my lovely guests, then box of sweets it is! Finalized.

No comments:

Post a Comment