Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, May 9, 2010

hantaran gifts


We agreed with 7 dibalas 9 dulang ok?
[updated 11/05 - bilangan dulang revised! 9 balas 11 yee.. hahaa]

Paeng kene gak bagi aku tak kire :-
  1. Handbag - brand ape dah pun decide (tapi tak tau laa kalau tibe2 nak tukar angin)
  2. Perfume - this is a MUST!!!!
  3. VS Set - ingt nak combine sekali dengan perfume hehehe jimat dulang
  4. Skincare set - yang ini tak tau lagi.. SK II or Dermalogica
  5. Watch - ehh....this is also a MUST!! Mesti laa nak jam baru gitu
  6. Sejadah, telekung blablabla
  7. Chocolate - ini dah survey homemade choc nampak menarik tertarik..yummm!!
  8. Cupcakes - I LOVE CUPCAKES!!
  9. Wedding Ring
  10. Sirih Junjung/ Tepak Sirih (sighhh~~~)

Aku pulak kene bagi Paeng nanti die merajuk :-
  1. Handphone - siot betul nak tibai aku iphone..wait n see haaa
  2. Watch - die memang tibai aku habis-habisan punye...nak jam mahal cis!
  3. Shirt & Belt - Aku terminat belt burberry ni tapi macam hidup segan mati tak mau je duit aku kan?
  4. Perfume - dah beli dah pun :P
  5. Sejadah, Alquran.. err kain pelikat nak bagi gak ke? Hahaha
  6. Fruits
  7. Shoes - brand ape belum decide
  8. Chocolates/ Cupcakes/ Cake
  9. Skincare/ Bodycare - nthlaa susahlaa nak bagi orang laki ni.
  10. Wedding Ring
  11. Sirih Junjung/ Tepak Sirih (sighhh~~~)

Maybe the list will be changed from time to time tapi kitorang memang akan beli based on the list!

For cincin maybe dekat bekas lain kot together with mas kawin n so forth. Kalau hantaran duit tu tak payah lee nak tayang2 dekat hantaran tu buat sakit hati je nengok. Aku pun panas je tengok org punye cek hantaran berbelas2 ribu. Agaknye terase macam takkan dapat aje Paeng nak bagi aku camtu kot. Hahaha

Ah, tak kisah laa. pompuan memang cenggini ek?

Saje je nak letak gambar baru best sikit entry nih nampak colorful gitu.....

Coach Kristin

sweet roses for Murni by Cupcakekasih.
Cupcakes from Cupcake Kasih

T-ROUND
Tissot watch

Burberry Reversible Check Belt
Burberry belt

VS Set

Hahahaha macam dah ade coolor theme aje?

No comments:

Post a Comment