Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Monday, May 31, 2010

THE shoes.

Extra lame punye topic. Huh!

Ok, as u all know *sape laa yg tau pasal aku yg nobody ni kaann*, aku memang tak gemar nak pakai high heels ke, pumps ke, flats ke, even they are the cutest and the sexiest, right? Tapi aku mempunyai masalah kaki yang susah nak explain. I can only wear sandals, FLAT SANDALS i.e. seliper jepun muahahahha

TAPI TAKKAN NAK KAWIN AKU PAKAI SELIPER JEPUN KOT????

Sooo unfairr!!!!!

Disebabkan I want to look good on my memorable day, mesti laa aku nak nampak sexy, cute & cantik untuk ditengok oleh anda semuaa *sape yg nak tgk aku tuuu* ehh takkk untuk my hubby ajeeee.....

Aku dah tgk dalam website... mak kau tak nak mahal pulakk kaann??? Tapi yg aku nak tunjuk ni harge die not bad laa.... beli laa time sale confirm tak rugii :D :D :D

Kattie
cantik takk?? berbatu batu.


Tinkertoy
cantik gak tapi takde batu.


Jasmina
takde batu tapi ade bunge takut tersangkut kat kain kang payah
haishhh bukan pakai skirt


Champagne
cantik, simple ajee... i loikee :)


Ribbon
i love this!!! seriously sbb ade diamond2 gitu
so glamorous!


Disco, Boutique 9
yang ni pun ok gak tapi takut bapak aku cakap tak semenggah laa pulakk


Vella
this one is seriously FOR wedding!! I LOOOVVEE ITT!!!
Tapi consider diz : $149 for a pair of shoes?
noooooooooooooooooooooo.....
** all shoes are from nine west :)

Color untuk kasut yang akan dipakai masih belum dapat ditentukan lagi... hehehhe

Tapi dah buleh nampak tak kaler ape yg aku pick sbb kaler gold, white satin, silver memang cantik sangat for shoes, even casual one. I also like pewter and bronze color... gorgeousnesss!!!!!

Kasut yang aku nak beli mesti laa 2 pairs only, one for reception kat Selangor, the other for Gemas'. Nikahh?? Perlu kee?? Pakai jelaa mane yang ade hehehe *kedekuttt* tapi nikah setakat amik gambar kat umah, dalam umah, dalam bilik, buatpee nak pakai kasut.. time tu laa nak tunjuk kaki ku yg telah ber-pedicure huahuahuahuahua

WHTVR.

2 comments:

  1. lawa2nye shoes nie...
    do follow my blog.. if i have free time i'll leave a comment her.. :)

    http://ayuoyku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehehe cantik kannn??? thanks!!

    ReplyDelete