Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Thursday, May 13, 2010

dresses... when is the best time to order?

Was humiliating myself to ask this question time lunch tadi...

"Bile nak order baju kawin ek?"

My fren kate, the best time is at least 3 months before ur big day so tailor tu buleh dapat the perfect measurement for ur dresses... tapi once dah engaged whatever, dah boleh laa cari2 or dah start asking around, tak pun dah survey2 harge baju dekat mane2 butik pengantin...

Why not aku start early, maybe lepas Paeng datang merisik whatever, and then aku terus cakap nak tgk2 baju kakak kawan aku tu kan? Hehehehe

Lagipun, 2 weeks before ur big day pun dah alter bagi muat2 je body gitu kan? Aku pun rase aku nak order cepat so kakak die boleh buat cantik2 sarat marat dengan manik gitu... baru keelllaas nyah! Auw, tak kuase mak! :P

Anyway, it's ur choice kalau nak sewe ke sebab lagi senang tak payah susah2 just cari the perfect design lepas tu pegi fitting...ngeee ~~~~

Aku rase baik aku confirm tempat dulu.......

No comments:

Post a Comment