Best deal in town!!! Click dekat sini tauu :D

Sunday, May 16, 2010

handmade door gift

Disebabkan hari ni officially hari boring untuk aku... and my sisters are out sumwhere giving me the opportunity to search about weddingss and all so I came thru this..

Handmade door gift... aku tak tau laaa nak percaye ke ape ke, tapi gambar die memang buat aku terpedaye.. tak caye cube tengok :

newlywedsbigday


Aku rase macam die amik orang putih punye jee... hahahaha sbb baru teringat aku penah bace satu magazine ni, Ena beli sempena die nak kawin kan, dalam tu ade DIY boxes untuk door gift siap template lagi.. most of all the boxes are the cutest!!! Aku suke sangat!

Apape pun, nanti aku rajin sure aku email pemilik blog nak tanye betul ke die buat ni kalau betul aku nak tnye berape seketul... kot2 murah aku naaakkkkk... she also provide decoration untuk dewan whatsoever laa kan... so nanti tanye laa berape budget die... lagipun, dari ape yg die suke, aku rase menepati citerase aku huhuhu sebab aku rase aku suke western style : simple and elegant.

Wah wah nampaknye dah ade dah theme untuk wedding aku niii!!! Hahaahahahha

Yang aku sebok sgt pasal door gift ni kenapee????

No comments:

Post a Comment